5 modelov obutve za skok v jesen

Kaj obleči in obuti?

Jesen je prišla (pre)hitro, z njo pa tudi muhasto vreme. Hkrati pa je to čas, ko se narava obarva v najlepše barve in takrat je čas za nakup nove jesenske obutve. Kateri so tisti modeli, ki so nas v letošnji jesenski kolekciji najbolj navdušili, zakaj in kako jih kombinirati?

»Usnjeni« gležnarji s kovinskimi dodatki

Verjetno si že opazila, da je letos v ponudbi ogromno gležnarjev v videzu usnja s kovinskimi dodatki? Gležnarji dajo celotnemu otfitu nekoliko bolj oster videz in so odlični za kombiniranje.

Lahko jih kombiniraš s hlačami, kavbojkami, oblekami ali krili. Naša najljubša kombinacija so gležnarji Inello Ammie, črne legice ali hlače, daljša tunika in črna jakna.

 

Gležnarji s peto

Gležnarji s peto te naredijo višjo in vitkejšo, podaljšajo noge in tvojo postavo naredijo še lepšo. Letos so moderne širše pete, v katerih boš brez težav preživela ves dan, saj so neverjetno udobne za nošenje.

Kombiniraj jih s hlačami ali obleko in lahkotno jakno ali jopo. Letošnjo jesen prevladujeta roza in bordo rdeča barva, zato so naša najljubša kombinacija roza gležnarji s široko peto, oprijete hlače in široka dolga jopa.

Visoke superge

Letos smo navdušeni nad visokimi supergami v belo-roza barvi, ki jim lahko menjajš vezalke. Priložene so namreč navadne bele in satenaste v roza barvi.

Odlične so za ustvarjanje športnega videza, v kombinaciji z jeansom in širšo majico ali bluzo.

 

 

 

Da bo slovo od poletja lažje, ti do 1.10. s kodo JESEN2017 podarjamo popust pri nakupu kateregakoli para obutve (ali večih parov ;))

»Piščančki«

Tudi letos so še vedno modni t.i. »piščančki«. Te gležnarje boš našla v ogromno različnih barvah, najbolj priljubljen pa je ta model.

Z njimi lahko kombiniraš dolge hlače vseh barv ali jeans in usnjeno ter jeans jakno ali dolgo pleteno jopo.

 

 

 

Nizke superge

Tudi nizke superge so pogosta jesenska obutev. Ker letos prevladuje roza barva, smo tudi mi izbrali take, v kombinaciji s kavbojkami, srajco in jakno.

Si se že odločila kateri je tvoj najljubši jesenski model obutve? Spodaj si lahko pogledaš nekaj čevljev iz nove jesnske kolekcije.

 

 

 

 

Admin

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: