6 idej za kombiniranje bodija

Kaj obleči in obuti?

Jeseni in pozimi je bodi obvezen kos oblačila, ki ga moraš imeti v omari. Zakaj? Ker je veliko boljši od spodnjih majic, ki »lezejo« iz hlač in tako ne opravljajo več svoje naloge in ker ga lahko nosiš pod oblačili ali ga kombiniraš tako, da ga nosiš samostojno. Poglej si 10 načinov za kombiniranje!

Bodi je odličen predvsem zato, ker te v hladnih mesecih lepo greje kar je še posebej pomembno. Ker lahko pri nas najdeš veliko različnih modelov, od klasičnih bodijev brez rokavov do takih, ki spominjajo na bluze ali srajce, smo se odločili, da ti damo nekaj idej za kombiniranje.

1. Jeans

Z jeansom lahko kombiniraš prav vsak model bodija, na tebi je le odločitev kakšen videz želiš ustvariti. Za bolj eleganten videz ti priporočamo bodi s prosojnimi rokavi in V-izrezom.bodi in jeans

2. Krilo

Enako kot bluzo ali srajco lahko tudi bodi kombiniraš z oblačili, ki jih že imaš v omari. S krili lahko ustvariš tako eleganten kot bolj sproščen videz. Odlično boš videti, če boš oblekla kratko krilo v videzu usnja, dolgo krilo z visokim pasom ali oprijeto krilo, ki naj sega pod koleni.

bodi in krilo

3. Trenirka

Nič ni bolj udobnega kot poležavanje v topli hiši v trenirki in bodiju. Da ti bo zares udobno izberi nekoliko bolj ohlapnega.bodi-trenirka

4. Dolge hlače

Bodi lahko kombiniraš tako s širokimi hlačami kot tistimi bolj oprijetimi. Priporočamo ti, da k širšim hlačam oblečeš oprijet bodi in obratno, torej k oprijetim nekoliko ohlapnejšega, vendar boš tudi v oprijetem videti odlično!

5. Bodi in zgornji deli

Jeseni in pozimi so jutra in večeri zelo hladni, zato se moraš bolj obleči. Čez bodi lahko oblečeš dolgo pleteno jopo ali kratek suknjič.

bodi in jopa

6. Bodi poleti

Bodije lahko nosiš tudi poleti. V kombinaciji s kratkim krilom ali kratkimi hlačami.

bodi-kratke hlače

Za konec pa samo še enkrat par besed o tem zakaj so bodiji res eno najboljših oblačil:

  • ker se ne gubajo

  • ker ostanejo na mestu in ne »lezejo« iz hlač

  • ker pristajajo vsaki postavi

  • ker so udobni

  • ker jih lahko kombiniraš na različne načine

  • ker nekateri modeli delujejo kot perilo za oblikovanje

Če si pripravljena, da tudi sama preizkusiš nov stil, si spodaj poglej nekaj bodijev iz naše ponudbe.

Admin

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: