Bele hlače moraš imeti!

Kaj obleči in obuti?

Bele hlače so vedno v modi, popestrijo pa lahko tvoj celoten videz – v vseh letnih časih. Priljubljene so zato, ker jih lahko odlično kombiniraš, oblečeš pa jih lahko za vsako priložnost, tako za sproščen dan kot za sestanke in formalnejše priložnosti, saj so videti bolj elegantno od navadnih kavbojk. Pristajajo prav vsaki obliki postave, poznati moraš le nekaj trikov in videti boš popolno.

Poigraj se z različnimi materiali, saj bo tako tvoj videz bolj privlačen. Seveda izberi primernega letnemu času, pozimi lahko bele hlače odlično kombiniraš s pletenimi puloverji in jopami. Poleti pa je prava izbira bluza ali srajca iz satena in drugih bolj lahkih materialov v katerih ti ne bo prevroče.

Če boš izbrala zgornji del iz enakega materiala kot hlače, izberi kontrasten odtenek, dodaj pas, jakno in druge dodatke, da ne bo tvoj videz preveč monoton.

bele-hlace-outfitIzberi barve! K belim hlačam lahko oblečeš zgornji del v praktično katerikoli barvi in videti boš odlično, mi pa imamo zate le nekaj predlogov:

1. Lepotica v belem. Če boš k belim hlačam oblekla bel zgornji del bo tvoj videz zelo svež. Kombiniraš jih lahko z lahko belo bluzo, preprosto majico ali puloverjem.

2. Če boš dodala kontrasten nevtralen zgornji del, v črni, sivi ali rjavi barvi boš ustvarila eleganten in prefinjen videz.

3. Dodaj barve! Svetle in žive barve ti bodo dale živahnejši in drznejši videz, z bledimi, svetlejšimi odtenki pa boš videti nežneje in bolj ženstveno.

Izberi pravi odtenek bele barve

V kategorijo bele barve spada več odtenkov, razvrstimo pa jih lahko v svetlo belo in umazano belo. Svetla bela je npr. barva papirja, umazano bela pa so svetlejši odtenki. Svetla bela je najbolje videti s hladnejšimi toni, kot so črna, siva in srebrna barva, če želiš več barv pa svetlo bele hlače kombiniraj z modro, vijolično ali turkizno barvo.

Umazano belim hlačam dodaj toplejše odtenke, npr. kožno, rjavo, zlato, rdečo, oranžno ali zeleno barvo.

Hitro se lahko zgodi, da je pod belimi hlačami vidno spodnje perilo, zato je pomembno, da izbereš pravega. Tudi, če so tvoje hlače iz debelejšega materiala moraš vseeno preveriti, če so pod njimi vidni robovi in barva hlačk. Namesto temnih in živih barv, izberi kožno barvo, tudi bela barva je pod belimi hlačami vidna.

bele-hlace-z-bluzoIzbrati moraš tudi pravi model. V bolj širokem in v kombinaciji z oprijetim zgornjim delom, boš videti elegantno, ta videz je primeren za formalne priložnosti. Zraven oprijetih hlač lepo pristaja širša bluza ali srajčka. K temu modelu se poda tudi daljša tunika, ki je primerna tudi za 7/8 ali ¾ hlače. Celoten videz lahko zaključiš s parom sandalov s peto, če pa se bolj počutiš v nizkih čevljih, obuj nizke sandale ali balerinke.

Bele hlače so kos, ki ga moraš imeti v omari, sploh poleti bodo tvojemu videzu dodale nekaj nežnosti in sproščenosti. Čeprav velja prepričanje, da niso primerne za močnejšo postavo to sploh ne drži, saj lahko nepravilnosti, ki jih želiš skriti, lepo prikriješ z drugimi kosi npr. dolgimi tunikami, ki bodo prekrile zadnjico in širšimi modeli majic, ki bodo prekrile trebušček. Želimo ti uspešno ustvarjanje najljubšega poletnega videza :)

Spodaj si oglej naš izbor belih hlač.

Admin

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: