5 modelov obutve za skok v jesen

Kaj obleči in obuti?

Jesen je prišla (pre)hitro, z njo pa tudi muhasto vreme. Hkrati pa je to čas, ko se narava obarva v najlepše barve in takrat je čas za nakup nove jesenske obutve. Kateri so tisti modeli, ki so nas v letošnji jesenski kolekciji najbolj navdušili, zakaj in kako jih kombinirati?

gleznarji

»Usnjeni« gležnarji s kovinskimi dodatki

Verjetno si že opazila, da je letos v ponudbi ogromno gležnarjev v videzu usnja s kovinskimi dodatki? Gležnarji dajo celotnemu outfitu nekoliko bolj oster videz in so odlični za kombiniranje.

Lahko jih kombiniraš s hlačami, kavbojkami, oblekami ali krili. Naša najljubša kombinacija so gležnarji Inello, črne legice ali hlače, daljša tunika in črna jakna.

 

 

gleznarji

 

Gležnarji s peto

Gležnarji s peto te naredijo višjo in vitkejšo, podaljšajo noge in tvojo postavo naredijo še lepšo. Letos so moderne širše pete, v katerih boš brez težav preživela ves dan, saj so neverjetno udobne za nošenje.

Kombiniraj jih s hlačami, krilom ali obleko in lahkotno jakno ali jopo. Letošnjo jesen prevladujeta rumena, rjava in bordo rdeča barva, zato so naša najljubša kombinacija rumeni gležnarji s široko peto, črno krilo, rumena majica in usnjena jakna.

 

 

visoke superge

Visoke superge

Letos smo navdušeni nad visokimi supergami, ki združujejo udobno sproščenost z videzom gležnarja, zato jih lahko kombiniramo k različnim oblačilom. Segajo preko gležnja, zato visoke superge zagotavljajo stabilno lego stopala in so odlična izbira za daljše sprehode.

Odlične so za ustvarjanje športnega videza, v kombinaciji z jeansom in širšo majico ali bluzo.

 

 

 

gležnarji piščančki

»Piščančki«

Tudi letos so še vedno modni t.i. »piščančki«, ki so najbolj udobna zimska obutev za prosti čas. Kaj piščančke naredi tako priljubljene? Tako piščančki, kot gležnjarji so topli, v večini primerov nepremočljivi, segajo nad gleženj, obenem pa bolj udobni kot škornji. Tudi v vlažnih in mrzlih zimskih ter jesenskih dneh bodo vaše noge na toplem in suhem.

Z njimi lahko kombiniraš dolge hlače vseh barv ali jeans in usnjeno ter jeans jakno, ali dolgo pleteno jopo.

 

 

 

nizke superge

Nizke superge

Tudi nizke superge so pogosta jesenska obutev. Kdo pravi, da so pasteli samo za pomlad? Svetlejše odtenke roza barve poparčkaj s temnejšimi sivimi in modrimi, da ohraniš jesenski videz.

Izberi superge svetlo roza barve, ki jih lahko kombiniraš s kavbojkami, obleko ali srajco in jakno.

Si se že odločila kateri je tvoj najljubši jesenski model obutve? Spodaj si lahko pogledaš nekaj čevljev iz nove jesnske kolekcije.

 

 

 

 

Tina
bio_tina

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: