Kaj ne sme manjkati v torbi za na plažo?

Triki in nasveti

Dočakali smo poletje in vsi se že počasi pripravljamo na dopust ter komaj čakamo uživanje na morju. Ti tudi? Da boš odšla na morje pripravljena si spodaj preberi kaj ne sme manjkati v tvoji torbi za na plažo in v kakšnih kopalkah boš blestela.

Torba

Torbe za na plažo so običajno večjih velikosti, da lahko v njo pospravimo vse kar potrebujemo na plaži - vodo, brisače, knjige, dodatne kopalke, telefon in še kakšno malenkost. Najbolje se obnesejo torbe iz močnejših materialov, z močnimi ročaji, pletene torbe, po mojih izkušnjah, ne prenesejo večje količine stvari in so ponavadi uporabne samo eno sezono.

Izbiraš lahko med različnimi barvami, lahko izbereš tako, ki se bo ujemala s tvojimi kopalkami.

Japanke

Japanke so najbolj udobna obutev za na plažo, so mehke, lahke in udobne za nošenje.

Kopalke

Najbolj pomembne pa so seveda kopalke. V poplavi različnih modelov je težko najti popolne zase. Prav zato smo že nekaj časa nazaj objavili blog, kjer smo našli popolne kopalke za posamezen tip postave.

Če imaš postavo v obliki jabolka moraš s kopalkami poudariti noge – tiste z visokim izrezom bodo prava izbira.

Če želiš skriti trebušček izberi tankini ali enodelne kopalke.

Če imaš postavo v obliki peščene ure si srečnica, ki ji pristajajo vsi modeli kopalk, zato izberi tiste, ki so ti najbolj všeč.

Če imaš postavo v obliki pravokotnika pa izbiraj kopalke z drznimi vzorci, resicami in volančki.

Kako izbrati kopalke večjih velikosti? Preberi tukaj.

Čevlji za v vodo

Če nisi na peščeni plaži, ampak so v vodi ostri kamni ali skale, ki te bodejo v podplate ti priporočamo, da s seboj na dopust vzameš tudi čevlje za v vodo. Tudi tukaj lahko izbiraš med različnimi barvami, naši najljubši so sandali Margarette.

Sončna krema

Vse si želimo, da bi vsaj poleti imele kar se le da zagorelo polt. Celodnevno ležanje na plaži škoduje tvoji koži, zato ti priporočamo, da se v času, ko je sonce najmočnejše ne zadržuješ na plaži. Vsekakor pa vedno uporabi sončno kremo s čim višjim faktorjem – ta je seveda odvisen od tvoje naravne polti.

Očala

Očala so ob močnem poletnem soncu nepogrešljiv pripomoček, ki tvoje oči zavaruje pred bleščanjem, hkrati pa so tudi modni dodatek, ki tvojemu videzu da piko na i. Ker vemo, da ima vsaka ženska rada več različnih očal, jih po novem lahko najdeš tudi v naši spletni trgovini.

Knjiga

Poletje je ponavadi čas, ko preberemo največ knjig. Na plaži imamo dovolj časa za uživanje in sproščanje ob odlični knjigi. Zdaj je priložnost, da končno prebereš tisto knjigo, ki že nekaj časa čaka na polici, da jo vzameš v roke.

Brisača

Tudi brisača ne sme manjkati v tvoji torbi za na plažo. Ker jo uporabljamo za ležanje in brisanje je hitro polna soli in vonja po sončni kremi, zato jih s seboj vzemi več, da jih boš lahko menjala, sploh, če se na dopust odpravljaš za dlje časa.

Voda

Poleti je vroče, več se potimo, zato je pomembno, da v telo vnesemo več tekočine kot običajno. S seboj na plažo ne pozabi vzeti zadostne količine hladne vode. Da bo voda čim dlje časa hladna, ti priporočamo, da daš plastenko z vodo zvečer v skrinjo, voda bo zmrznila, nato pa se bo na plaži led počasi topil, ti pa boš ves čas imela prijetno hladno vodo.

Admin

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice