NOVO V PONUDBI: Kopalke 2018

Novo v ponudbi

Čeprav je šele začetek aprila se je že začela prodaja kopalk. Ker seveda želimo, da na plaži blestiš tudi letos smo že dodali nekaj novih modelov, ki te bodo zagotovo navdušili. Izbiraš lahko med dvodelnimi in enodelnimi kopalkami. Spodaj smo izbrali najnovejše, ki so že poželi največje navdušenje.

Enodelne kopalke Lorin GeniaEnodelne kopalke Lorin Genia so na voljo v različnih velikostih in so odlična izbira, če iščeš elegantne kopalke, ki bodo prekrile trebuh. Zaradi vzorca na predelu trebuha bo tvoj pas videti nekoliko ožji. Naramnice so nastavljive, kopalke pa se na hrbtu zapenjajo s sponko. Velikosti si lahko pogledaš v tabeli. Npr. velikost 70B/S pomeni, da modrček ustreza velikosti 70B, spodnji del pa velikosti S.

 

Kopalke Marko Sharee

Kopalke Marko Jessie so na voljo v veliko različnih barvah. Na plaži bomo letos videle veliko podobnih modelov saj so volančki letos in. Ramena so odprta, hlačke pa se zavežejo na bokih. Zgornji del je brez sponk.

Kopalke Marko Sharee imajo na modrčku trakove, ki tvoj dekolte naredijo večji in bolj zapeljiv. Trakovi so nastavljivi, prav tako tudi naramnice, ki pa jih ne moreš odstraniti.

kopalke marko mariluČe so ti všeč volančki, bi pa vseeno kopalke z naramnicami, je na voljo model Marko Marilu. Prav tako kot model Jessie je na voljo v večih barvah. Modrček ima push-up efekt in prsi lepo dvigne. Modrček se zapenja na hrbtu, naramnice so nastavljive, niso pa odstranljive. Hlačke zavežeš na bokih.

Če ti nekoliko drugačni modeli kopalk niso preveč všeč, pa si poglej vse kopalke, zagotovo boš našla svoje najljubše. Na voljo so tudi modeli večjih številk, do velikosti 4XL.

P.S.: Ne pozabi na obleko ali pareo.

Tina
bio_tina

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: