Perilo za oblikovanje telesa

Kaj obleči in obuti?

Vsaka ženska želi vedno izgledati kar se le da dobro, zato želi čimbolj prikriti tudi vse nepravilnosti. Hiter tempo življenja večini ne dopušča, da bi si pripravili zdrav obrok, zato ima vse več ljudi težave s težo. Če morate prekriti le nekaj manjših nepravilnosti in par odvečnih kilogramov si lahko pomagate s perilom za oblikovanje telesa.

Za oblikovanje lahko uporabite različne kose, hlačke, majice, korzete, bodije ... odvisno od tega kaj želite prekriti.

Prvi korak je, da izberete kos oblačila, ki poudari vaše prednosti, naj so to noge ali dekolte. Ko boste vedele kaj želite izpostaviti in kaj skriti, boste lahko izbrale pravo perilo za oblikovanje telesa.crno-perilo-za-oblikovanje

Želite pokazati dekolte? Potem posezite po modrčku, ki privzdigne vaše prsi in jim da lepo obliko, če boste izbrale tistega s push up učinkom, boste zagotovo dosegle želen učinek. Tudi korzeti lepo poudarijo dekolte, hkrati pa vas stisnejo v pasu in prekrijejo trebuh ter hkrati tudi maščobne blazinice, ki se tam nabirajo.

Obstajajo pa seveda tudi kosi spodnjega perila, ki so narejeni prav z namenom prekriti nepravilnosti. To je sodobno perilo (poglejte si ga tukaj), narejeno iz udobnih materialov in se popolnoma prilega telesu, zato prikrije nepravilnosti in je neopazno pod obleko. Njihov namen je učvrstitev in stiskanje določenega področja, zato so ti deli telesa pod obleko videti napeti, vi pa posledično vitkejši. To pomeni, da lahko fizično zmanjšajo velikost nekaterih delov vašega telesa, tako da boste brez trpljenja v svoji najljubši obleki videti zares odlično.

Poleg hlačk in majčk za oblikovanje, v ponudbi najdemo še hlačne nogavice namenjene oblikovanju, ki privzdignejo zadnjico in stegna, korzeti stisnejo in prikrijejo pas in trebuh, bodiji pa prikrijejo nepravilnosti od zadnjice do trebuha in privzdignejo prsi.

Kdo lahko nosi to perilo?

Vsak, ki ima nekaj kilogramov odveč in želi vizualno popraviti izgled določenega dela telesa in prikriti maščobe ter izgledati vitkeje.

To je rešitev za vse tiste, ki obupujejo nad dietami in ne morejo obleči svojih najljubših oblačil, le zato, ker se vidijo vsi tisti odvečni kilogrami. Vendar pa to ne pomeni, da diete lahko opustite. Telovadba, prehrana in zdrav način življenja so še vedno dejavniki, ki vam pomagajo tako do izgube kilogramov in popolne postave, ki si jo želite, kot do bolj zdravega življenja nasploh.

perilo-za-oblikovanjeAli nošenje perila za oblikovanje lahko škoduje?

Nekateri trdijo, da stiskanje med nošenjem perila za oblikovanje lahko povzroča strdke in otežuje dihanje, vendar, če izberete številko, ki vam odgovarja in vas ne stiska ampak samo oblikuje, so vse skrbi odveč. Previdni bodite le če nosite korzete, da le teh ne zategnete preveč.

Ima nošenje perila za oblikovanje dolgotrajne učinke?

Ne. Učinek nošenja je kratkotrajen, torej, nepravilnosti so prikrite in vi izgledate vitki dokler imate perilo oblečeno, z nošenjem perila ne boste izgubili kilogramov.

Nošenje perila za oblikovanje med nosečnostjo

Med nosečnostjo ne nosite korzetov in perila, ki vas močno stisne, prav tako ni  priporočljivo nositi drugega perila za oblikovanje telesa. Najbolje je, da če se med nosečnostjo že odločite za to perilo, izberite tistega, ki je narejen prav za noseče ženske in oblikovan tako, da vas ne stiska na predelu trebuha in tako ni nevarnosti, da bi ogrozili vaše zdravje in zdravje vašega otroka.

Perilo za oblikovanje najdete pod blagovno znamko MITEX, WOLBAR in Julimex shapewear.

Admin

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: