Zapeljivo perilo

Novo v ponudbi

Januar je čas, ko si zadamo novoletne zaobljube in hkrati tudi čas, ko te največkrat prelomimo. Najpogostejši zaobljubi sta hujšanje in prenehanje kajenja. Ampak zakaj ne bi letos obljubila, da se boš bolj posvečala partnerju, ga večkrat presenetila in si vzela čas samo za vaju? Ker se bliža tudi Valentinovo, ki sicer ni naš, slovenski praznik, lahko izkoristiš priložnost in ga presenetiš v novem sexy kompletu perila. Tudi, če tega »praznika« ne praznujeta, bo navdušen, ko te bo videl v zapeljivem perilu, ker za posvečanje partnerju pravzaprav ne potrebuješ posebnega razloga.

Ker vemo kako pomembno je vzdrževanje partnerskega odnosa, smo zate pripravili posebno kategorijo v kateri boš našla primeren kos zase. Izbiraš lahko med različnimi kosi, od modrčkov in hlačk z odprtinami, do zapeljivih bodijev in spalnih srajčk, če ti je všeč bolj klasično perilo, pa tudi ne boš razočarana.

Mi smo med vsemi izbrali pet naših najljubših za katere smo prepričani, da bodo navdušili tako tebe kot partnerja.

Bodi Lets Duck Versie

Rdeča barva je značilna barva spodnjega perila, zato moraš v omari imeti vsaj en kos perila v tej barvi. Bodi Versie ima odprte košarice, zadaj pa čudovito mašnjo. Naramnice so nastavljive, tako da se odlično prilegajo. Bodi je univerzalne velikosti, tako da je primeren za velikosti od S do L.

Komplet Anais Erica

Ta komplet vključuje tangice, spalno srajco in ujemajočo podvezico. To je odlična izbira, če se v zapeljivem perilu ne počutiš dobro ali, če želiš skriti kakšen odvečen kilogramček na trebuhu. Čeprav bo večji del v tej srajčki pokrit, ima odprte košarice, tako da boš v njej videti res zapeljivo.

Komplet Anais Ramona

V kompletu dobiš modrček in hlačke v čudoviti rdeči barvi. Modrček je odprt, piko na i pa mu dajeta kovinska obročka. Ta komplet je popolna izbira zate, če si upaš malo več oz. se dobro počutiš v bolj drznem spodnjem perilu.

Nedrček Gorteks Iris

Je push up modrček v elegantni črni barvi. Nekaj posebnega je zaradi dodatnih naramnic nameščenih čez zgornji del prsi, kar pa naredi čudovit dekolte. Modrček lahko nosiš vsak dan, če pa želiš videz popestriti ga kombiniraj s črnimi tangicami, pasom za nogavice ali samostoječimi nogavicami.

Bodi Lets Duck Sharyl

Če se s partnerjem rada igrata izberi bodi Sharyl. Prejela boš bodi v črni barvi, ki ima odprte košaric e, narejen pa je iz prosojnega materiala. V kompletu boš dobila tudi rokavice in prevezo za oči, da bodo noči še bolj vroče ;)

Zberi pogum, obleči nekaj bolj drznega in preseneti partnerja.

Admin

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice