POMEMBNO OBVESTILO: Zaradi izredne situacije smo do preklica zaradi varnosti Poštnih delavcev onemogočili Plačilo po povzetju - vaše naročilo lahko plačate preko UPN, s kreditno kartico ali preko PayPala. Dobava v tem trenutku pri nas poteka nemoteno. Hvala za razumevanje

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Šali

Že dolgo ne drži več, da šale nosimo samo pozimi, da nas ne zebe. Postali so eden najljubših ženskih modnih dodatkov, ki so primerni tako za zimo, kot tudi za druge tri letne čase. Vse bolj modni so različni načini zavezovanja, uporabiš jih lahko za popestritev torbice, super pa izgledajo tudi, če jih nosiš na glavi in tako začiniš celoten videz.

Za poletje in pomlad so najbolj primerni lahkotni šali, svetlejših in živih barv, z različnimi vzorci, predvsem cvetličnimi, jesen in zima pa kar kličeta po šalih v katerih nam bo udobno in kar je še bolj pomembno – toplo. Za te letne čase so primernejše bolj umirjene barve, npr. rjava, siva, črna … - skratka, z zimskimi barvami in temperaturami se mora ujemati tudi barva tvojega šala.

 

Preberi več Skrij opis