V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

O trgovini FLIRTY

Trgovina FLIRTY je spletna trgovina, ki strankam zagotavlja ogromno ponudbo zapeljivih in kvalitetnih oblačil ter obenem poskrbi za zanimivo in varno uporabniško izkušnjo spletnega nakupovanja. 

Pri nas najdeš široko ponudbo oblačil za vse priložnosti, od poslovnih do večernih oblekic, kopalk in spodnjega perila. Seveda pa tudi modnih dodatkov, kot so nakit, torbice, šali in podobno ne manjka.

Poleg zanimive ponudbe izdelkov pripravljamo tudi aktualne novice in nasvete v obliki člankov, ki jih objavljamo na teme oblačil, spodnjega perila in najnovejših modnih smernic.

Našim strankam zagotavljamo preverjeno kakovost oblačil ter prijazno storitev.

Če si v dilemi kaj izbrati, ali ne veš kje bi sploh začela, ti je na voljo za pogovor naš svetovalec. Za vprašanja o naročilih in druge poizvedbe smo ti na voljo na elektronski pošti info@flirty.si in na številki 070 766 885.

Preverjena kakovost

V želji po zagotavljanju najkakovostnejših izdelkov redno preverjamo kvaliteto dobavljenega blaga. Izdelki v ponudbi so izdelani iz kakovostnega materiala in med transportom primerno zaščiteni. Vsak izdelek pred odpremo kupcem pregledamo, da bi izločili morebitno poškodovane. V kolikor prejmeš poškodovan izdelek, nam ga lahko po pogojih vračila in menjave vrneš in zamenjali ti ga bomo z drugim, nepoškodovanim izdelkom.

Zakaj kupovati v trgovini FLIRTY?

  • Imamo ugodne cene in največjo ponudbo v Sloveniji
  • Zagotavljamo karseda hitro in popolnoma diskretno dostava
  • Svetujemo in pomagamo pri izbiri
  • Zagotavljamo odlično uporabniško izkušnjo
  • Pri nas imate tudi možnost plačila s PayPal plačilnim sistemom
  • Za naročila nad 50€ vam nudimo Brezplačno dostavo
  • Pogosto prirejamo zabavne nagradne igre, katerih se lahko prosto udeležiš

O podjetju

S spletno trgovino Flirty upravlja podjetje FORTUNA d.o.o.

Naziv: FORTUNA d.o.o.
Naslov: Ciglerjeva ulica 10A, 1294 Višnja Gora- Slovenija

Davčna številka: SI11931884
Davčni zavezanec: Da
Matična št: 5408687000
TRR: SI56 0203 3001 8981 933

Za vse informacije lahko uporabiš kontaktni obrazec, nam pišeš na email info@flirty.si ali nas pokličeš na številko 070 766 885 vsak delovnik med 9:00 in 16:00 uro.