POPUST NA KOPALKE: Uporabi kodo KOPALKE20 * in izkoristi 20 % popusta na katerekoli kopalke in dodatke za na plažo, iz redne ponudbe. *Koda ne velja za že znižane artikle.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.
Julimex lingerie  

Julimex lingerie

Podjetje Julimex je bilo ustanovljeno, da bi vsem ženskam pomagalo, da uživajo udobje v vsakdanjem življenju, pa tudi, da bi s privlačnim videzom in ob vsaki priložnosti gradili samozavest. Verjamejo, da mora spodnje perilo, ki je najbližje telesu, predvsem skrbeti za njegove potrebe.

Vse, kar so doslej dosegli, dolgujejo poslušanju mnenj in predlogov strank. Da bi zadostili njihovim zahtevam, so zgradili blagovno znamko z asortimanom, ki nikogar ne diskriminira ali razlikuje. Nenehni dialog z ženskami jim omogoča, da uvedejo funkcionalne izboljšave preizkušenih rešitev. Prav tako se ne bojijo predlagati inovacij ali se vključiti v projekte, katerih cilj je razbiti stereotipe in spodbujati udobje v vsakdanjem življenju.

Želijo, da spodnje perilo, ki ga ponujamo, povezujemo ne le z udobjem, ampak predvsem s popolnim ujemanjem potreb sodobnih žensk.

izdelki Julimex lingerie